تیلر کشاورزی یا باغی چیست ؟

به طور کلی می توان تیلر را یک تراکتور دو چرخ در ابعاد کوچک تر دانست. در گذشته آماده سازی زمین زراعی توسط نیروی انسانی و حیوانات با مشقت ، هدر رفتن وقت و هزینه همراه بود. امروزه در کشاورزی مدرن ، بهره گیری از تجهیزات باعث بالا رفتن سرعت ، کاهش هزینه ها ، عدم اتلاف زمان و انرژی شده است. کار اصلی تیلر کشاورزی شخم زدن و نرم کردن زمین سفت برای کاشت محصولات می باشد. در مناطقی با سطح رطوبت بالا که خاک گل آلود و نرم است مانند مناطق شمال کشور بهترین گزینه برای خاک ورزی استفاده از تیلر می باشد. با اتصال ادوات گوناگون ، تبدیل به ابزاری پرکاربرد شده و این عامل باعث افزایش محبوبیت این تجهیز در بین کشاورزان می باشد. نوع روشن شدن تیلر به دو طریق استارتی و هندلی است. روش هندلی با کشیدن سیم مخصوص و شیوه استارتی توسط باتری و شارژ آن روشن می شود.

انواع تیلر کشاورزی

تیلر ها از نظر نوع مصرف سوخت به دو دسته اصلی بنزینی و گازوئیلی تقسیم می شوند.

تیلر گازوئیلی :

 قدرتمند تر نسبت به نوع بنزینی ، و از آن برای کار های سنگین در مساحت بالا استفاده می شود. دارای مصرف و سوخت کم هزینه تری است. این تیلر پر طرفدارتر نسبت به نوع بنزینی می باشد.

تیلر بنزینی :

دارای قدرت کم و از آن در زمین و باغ هایی با مساحت محدود تر استفاده می شود. از نظر مصرف سوخت پر هزینه تر است. تیلر بنزینی از جهت تعمیر و نگهداری هزینه کم تری نسبت به نوع گازوئیلی دارد.

اداوات و ابزار های قابل اتصال به تیلر چیست ؟

همان طور که گفتیم تیلر باغی به واسطه ادواتی که به آن نصب می شود ، تنوع کاربری زیادی دارد. اتصال ابزار به یک تجهیز باعث راندمان بالا و اقتصادی تر شدن آن می شود. در ادامه مهمترین قطعات قابل اتصال به تیلر را معرفی می کنیم.

روتیواتور :

روتیواتور همان تیغه های شخم زنی تیلر می باشد که توسط شفت به آن نصب می شود. این ابزار دارای عرض های متفاوتی بوده و در هنگام خرید همراه تیلر عرضه می شود.

روتیواتور تیلر

خیش یا گاوآهن :

خیش از پر کاربردترین ادوات تیلر می باشد. در زمین های خیلی سفت ابتدا به وسیله گاوآهن یا همان خیش زمین شخم زده می شود و زمانی که خاک کمی نرم شد می توان با همان تیغه های تیلر عمل آماده سازی زمین را انجام داد. از این ابزار جهت ایجاد برش های عمیق و برداشتن خاک استفاده می شود.

پشت تیلری :

از این ابزار برای حمل بار توسط تیلر استفاده می شود. به راحتی قابل نصب بوده و دارای انواع ترمز دار ، کمک فنر دار و صندلی دار می باشد.

سم پاش پشت تیلر :

همان طور که می دانیم آفات را می توان به وسیله سم از بین برد. نوعی از سم پاش ها قابلیت نصب به تیلر را دارند و مخزن آن بر روی این تجهیز قرار می گیرد. می توان در هنگام حرکت تیلر زمین ها را نیز همزمان سم پاشی نمود.

سم پاش پشت تیلر

کولتیواتور چیست و چه تفاوتی با تیلر دارد ؟

در نگاه اول این دو تجهیز کاملا مشابه یکدیگر می باشند اما در مواردی دارای تفاوت هایی هستند. در کولتیواتور ها چرخ ها باز شده و به جای آن تیغه های مخصوص نصب می شود. در تیلر ها نیازی به باز شدن چرخ نیست و جایگاه اتصال تیغه جداگانه وجود دارد. به طور کلی کولتیواتور ها توانایی شخم زدن زمین های سفت را ندارند و از آنها در زمین های گل و شل استفاده می شود. از کاربرد های دیگر آن می توان به کندن علف های هرز و مخلوط کردن کود و خاک اشاره کرد.

کولتیواتور

مزیت های استفاده از تیلر باغی

  • عدم اتلاف وقت
  • کاهش هزینه های جانبی
  • افزایش عمق شخم زنی
  • برچیدن علف های هرز
  • ایجاد گردش مناسب هوا در لایه های خاک
  • امکان نصب ادوات و ابزار های کشاورزی
  • عدم تراکم در زمین های گل و نرم
  • کاربرد و جابه جایی آسان در تمامی زمین های کشاورزی

نمایندگی فروش تیلر کشاورزی

تیلر از پرکاربرد ترین نوع تجهیزات کشاورزی می باشد به همین دلیل دارای تنوع بالایی در مدل و برند است. تشخیص تیلر مناسب با نوع کار و کیفیت بالای قطعات نیاز به دانش تخصصی و تجربه ی حرفه ای دارد. شما عزیزان برای خرید این تجهیز محبوب کشاورزی می توانید با مشاوران تیم فلو پارس در ارتباط باشید و ما تا رسیدن به نتیجه دلخواه در کنارتان خواهیم بود.

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلد های ضروری مشخص شده اند *

ارسال نظر