بهترین موتور برق صنعتی
موتور برق هایی که با توان 10 کیلو وات به بالا هستند در مصارف صنعتی کاربرد بیشتری دارند. بنابراین موتور برق صنعتی بزرگ در واحد هایی همچون نیروگاه ها ، کارخانه ها ، کارگاه ها و … مورد استفاده قرار می گیرد. این دستگاه ها به دلیل فشار بار زیاد در حین کار عمدتا در مدل های دیزلی عرضه می شوند. به طور معمول موتور برق های دیزلی به دلیل استحکام و طول عمر بالا و همچنین خرابی کمتر در صنعت بیشتر شناخته شده هستند. ژنراتور های صنعتی معمولا توان های بین 10 تا 50 کیلو وات دارند تا از تجهیزاتی با توان بالا به خوبی پشتیبانی کنند.
کدام سوخت موتور برق مناسب واحد های صنعتی می باشد؟
سوخت موتور برق های دیزلی خنک تر از بنزین می سوزند، بنابراین حرارت و سایش قطعات موتور را کاهش می دهد. قدرت تولیدی ژنراتور های دیزلی با توجه به نوع سوخت و احتراق آنها می تواند باعث افزایش راندمان و انرژی بیشتر شود. توصیه می شود با توجه به کاهش عمر قطعات موتور برق ها به مرور زمان از خرید موتور برق صنعتی دست دوم خودداری کنید.
از چه موتور برق هایی در صنعت استفاده می شود؟
از موتور برق هایی که مجهز به تولید برق سه فاز یا 480 ولت هستند ، در واحدهای صنعتی استفاده می کنند. موتور برق های سه فاز مورد نیاز می توانند شامل 120 تا 220 ولت و 240 تا 480 ولت را ارائه دهند. همچنین می توان به برند های متعدد نظیر موتور برق های صنعتی هیوندا ، کوپ و کاما اشاره کرد.
ویژگی های یک موتور برق گاز سوز صنعتی کدامند؟
موتور برق گازسوز صنعتی باید تست انتشار آلایندگی گاز های گلخانه ای و آزمایش کربوهیدرات گواهینامه استاندارد بین المللی را داشته باشد. همچنین می توان گفت این دستگاه ها نسبت به سایر موتور برق ها از آلایندگی کمتری برخوردار هستند.
در قسمت زیر به برخی از ویژگی های این موتور برق ها اشاره می کنیم.
- عدم انتشار بودی تند در گاز خروجی
- مصرف سوخت پایین
- ارائه سوختی پاک و تمیز
- طول عمر بالا
- هزینه مناسبت تر از نوع بنزینی
مدت زمان کارکرد موتور برق در واحد های صنعتی چقدر باشد؟
توجه داشته باشید که کارکرد یک موتور برق صنعتی مناسب بر اساس مدت زمان استاندارد شرکت تولید کننده در طی یک روز 8 ساعت و در طول یک هفته 56 ساعت محاسبه می شود. اگر ژنراتور خود را بیشتر از این زمان گفته شده راه اندازی کنید ، ممکن است به مرور زمان از راندمان دستگاه شما کاسته شود.