شمشاد زن یک تجهیز کشاورزی است که جهت هرس و یا کوتاه کردن شاخ و برگ بوته ها و گیاهان زینتی شهری از آن استفاده می شود. در گذشته به دلیل نبودن دستگاه های پیشرفته عمل کشاورزی و هرس کردن درختچه ها مخصوصا در مقیاس بزرگ عمل سخت و زمان بری بود. امروزه به لطف پیشرفت تکنولوژی ، چیدن شاخ و برگ گیاهان شهری همچون شمشاد ها فعالیت سریع و آسانی شده است. به دستگاه شمشاد زدن قیچی موتوری نیز گفته می شود و دارای انواع مختلفی همچون بنزینی و برقی می باشد. این دستگاه دو تیغه ثابت و متحرک دارد و عملکرد آن با به حرکت درآمدن تیغه ی متحرک بر روی تیغه ثابت صورت گرفته و عمل چیدن شاخ و برگ گیاهان انجام می شود. توان و قدرت دستگاه شمشاد زن متفاوت بوده ، در مقیاس های کوچک از نوع برقی و در کارهایی با حجم و وسعت بیشتر از مدل بنزینی استفاده می شود.
شمشاد زن چیست ؟
انواع دستگاه شمشاد زن
دستگاه شمشادزن دارای مدل های مختلفی است اما به طور کلی این دستگاه را می توان به دو دسته اصلی موتور بنزینی و برقی تقسیم نمود. که در ادامه به شرح هر کدام می پردازیم.
شمشاد زن برقی
به شمشاد زن برقی ، شارژی نیز گفته می شود و با برق 220 ولت شهری کار می کند. موتور این دستگاه توسط یک باتری شارژ می شود و نسبت به مدل بنزینی دارای سطح صدا و توان کمتری می باشد. از شمشادزن برقی در کار هایی با وسعت کم مانند هرس کردن گیاهان منازل و یا باغچه های کوچک استفاده می شود. از مزایای این تجهیز می توان به مواردی همچون وزن سبک ، سازگاری با محیط زیست ، عدم آلودگی و نیاز کم به تعمیر و نگهداری اشاره نمود.
شمشاد زن بنزینی
به شمشاد زن بنزینی ، موتوری نیز گفته می شود که سوخت و عامل به حرکت در آوردن موتور این شمشاد زدن از نوع بنزین است. توان این مدل تا 1 اسب بخار می باشد که قدرت بیشتری از نوع برقی دارد به همین جهت در مقیاس و حجم های گسترده از شمشاد زن بنزینی استفاده می شود. از مزایای این دستگاه می توان به مواردی همچون قدرت زیاد ، عملکرد آسان ، تامین سوخت آسان و سرعت بیشتر اشاره نمود. البته شمشاد زن بنزینی معایبی همچون تعمیر و نگهداری سخت ، آلوده نمودن محیط زیست و وزن سنگین را دارد. از این مدل در مکان هایی که تامین برق آسان نیست مانند مزارع ، خیابان های شهری ، باغات و… ، استفاده می شود به همین دلیل پرکاربردترین مدل شمشاد زن نوع موتور بنزینی است.
شمشاد زن ها از نظر نوع تیغه
این دستگاه از نظر نوع تیغه به دو دسته تیغه یک طرفه و تیغه دو طرف تقسیم می شود. در نوع تیغه یک طرفه ، هر دو قسمت متحرک و ثابت ، یک طرف قرار دارند و محافظ پشت تیغه ها مانع از پرت شدن شاخ و برگ ها می شوند. برای افراد حرفه ای و فعالیت در بازه زمانی طولانی مناسب است. نوع بعدی که تیغه دو طرفه است اکثرا از آن برای فرم دهی و انجام کارهای سبک استفاده می شود و این مدل بسیار پرکاربرد و پرفروش است.
مهمترین نکات جهت استفاده و نگهداری شمشادزن
- جهت افزایش کارایی و طول عمر حتما در بازه های زمانی مختلف تمامی اجزا را روغن کاری کنید.
- بررسی مخزن سوخت و عدم نشتی آن
- حتما در هنگام استفاده دستگاه ، از لباس ایمنی همچون دستکش و عینک استفاده کنید.
- در هنگام روشن و یا داغ بودن به هیچ عنوان سوخت گیری انجام ندهید.
- در هنگام خیس بودن شمشاد ها و یا در روز بارانی از دستگاه استفاده نکنید.
- در برابر عوامل جوی از شمشاد زن محافظ کنید.
نمایندگی فروش انواع مدل های شمشاد زن
امروزه استفاده از تجهیزات کشاورزی کار را آسان و سریع نموده است بنابراین بهره بردن از این دستگاه ها باعث افزایش راندمان فعالیت می شوند. شرکت فلو پارس به عنوان نماینده فروش تجهیزات کشاورزی آماده ارائه خدمات مشاوره ، فروش و تعمیر به شما عزیزان می باشد. کارشناسان متعهد و متخصص تیم ما تا رضایت کامل هراهتان هستند.